• Локація вул. Б. Хмельницького, 46, м. Київ, 01054, Україна
  • Номер телефону +38 (044) 234 4186

ДУБЛЬ-СЕМІНАР “АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ФІНАНСОВОЇ, ЮРИДИЧНОЇ, ГОСПОДАРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МІСЦЕВИХ ДРУКОВАНИХ ЗМІ, ЯКІ ЗМІНИЛИ АБО ЗНАХОДЯТЬСЯ У СТАДІЇ ЗМІНИ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ”



Офіс Координатора проектів ОБСЄ в Україні за поданням Укртелерадіопресінституту та за підтримки Держкомтелерадіо  27 липня цього року провів навчальний семінар для редакторів та бухгалтерів комунальних засобів масової інформації, що проходять реформу роздержавлення. Захід було розраховано на видання які вже змінили форму власності на приватну,або встигають це зробити до кінця 2018 року та стикаються у своїй роботі з питаннями які пов’язані із практичними аспектами подальшої господарської діяльності.

З урахуванням численних звернень про повторне проведення семінару Офісом Координатора проектів ОБСЄ в Україні за поданням Укртелерадіопресінституту та за підтримки Держкомтелерадіо було принято рішення про дубль-семінар, який відбувся у м.Київі 2 листопада 2018 року у конференц-залі готелю «Україна». .Для участі у семінарі прибули представники сімдесяти видань, які презентують 18 областей України.А це близько ста осіб.

Відкрив семінар голова Держкомтелерадіо ,який ……( про що говорив Ви чули)

 

Про особливості юридичних проблем та проблеми адміністрування присутнім розповів медіа-експерт,юрист інституту Масової Інформації Алі Сафаров.

З проблемами оподаткування ,фінансової звітності,ньюансами різних систем оподаткування керівників місцевих ЗМІ знайомили знані аудитори,податкові консультанти Володимир Блотнер та Людмила Тимофєєва.
Системну роботу з підтримки реформованих ЗМІ Держкомтелерадіо та Укртелерадіопресінститут продовжать у наступному 2019 році.

Підписуйтесь на нас!